TEMİZLEME-3 OPERASYONU 60 GÖZALTI

0

 


Mersin’de  torbacılara yönelik gerçekleştirilen planlı Temizleme-3 operasyonunda 111 adrese  eş zamanlı olarak yapılan  opersyonda 60 şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik suçlar ile mücadelede  uyuşturucuyu sıfıra indirmek, 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış öncesi  gençlerimizin güvenliği ve sağlığının koruması amacıyla (TEMİZLEME-3)  operasyonu gerçekleştirildi.

 Temizleme-3 operasyonu; uzun süreli takip ve projeli çalışmalar sonucunda,1500 polis memurunun katılımıyla, helikopter ve drone destekli toplam 111 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen  Temizleme -3 operasyonu neticesinde; 60 şüpheli şahıs gözaltına alındı,

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, bir adet uzun namlulu silah ve uyuşturucu madde bulundu.

SON 6 AYDA 1 TON UYUŞTURUCU YAKALANDI

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü sadece son 6 ay içerisinde farklı cins ve türde yaklaşık 1 tonuyuşturucu yakalanarak gençlerimize ulaşması engelledi.

2022 yılı içerisinde planlı operasyon neticesinde il genelinde uyuşturucu suçlarından 3 bin 792 şahıs yakalanarak  adli mercilere intikal ettirilmiş ve 285’i tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)