Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılında Şehitlerimiz Ankara’ da anıldı

0

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılında Şehitlerimiz Ankara’ da anıldı
 Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılında Şehitlerimiz Ankara’ da anıldı.

TADER bu kapsamda Anıtkabir’ de tören düzenledi. TADER Genel Başkanı Semih Özsu, üniversiteli öğrenciler ve Tarsuslu hemşehrilerimizle birlikte Atatürk mozolesine çelenk bıraktı.

‘’Sizi, silah arkadaşlarınızı ve Tarsus’u düşman işgalinden kurtaran kahraman Atalarımızı rahmetle ve saygıyla anıyoruz’’

Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Özsu, Tarsus’ un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılına ilişkin mesajını okudu.

Başkan Özsu, şu ifadeleri kullandı;"Aziz Atatürk, Ankara’ya gelişinizin 103. Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’ nun 101. ve Derneğimizin Kuruluşunun 10.Yıldönümünde; Tarsuslular olarak, gençlerimizle birlikte huzurunuzda bulunmaktan ve sizin önderliğinizde, Milletimizin yedi düvele karşı kazandığı Kurtuluş Savaşı neticesinde, kurmuş olduğunuz Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olmaktan büyük onur duymaktayız.

Daha da güçlü bir Türkiye’yi, bizden sonraki nesillere bırakmak için çok çalışarak ülkemizi her alanda, bugünden daha ileriye taşımak ve muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için göstermiş olduğunuz hedeflere kararlılıkla ve emin adımlarla yürüyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken bir kez daha sizi, silah arkadaşlarınızı ve Tarsus’u düşman işgalinden kurtaran Kahraman Atalarımızı saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun’’.





Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)