Mersin’de Bir İşyerinden 600 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

0


Mersin’in Mezitli ilçesinde  bir müteahhitlik ofisinden 600 bin TL değerinde hırsızlık  yaptıkları  iddiasıyla  yakalanan 3 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yapılan açıklamaya göre; Mersin Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri Mezitli’de faaliyet gösteren bir müteahhitlik ofisine mutfak penceresinden girilerek 1 adet drone, 1 adet tripod, 4 adet bilgisayar ve 4 adet monitör olmak üzere toplam 600.000 TL değerinde elektronik eşyanın çalınması olayının aydınlatılması için çalışma başlattı.

Müteahhitlik ofisi ve kaçış istikametindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin çeşitli illerden hırsızlık maksadıyla gelen (R.Ö.), (İ.Y.) ve suça sürüklenen (M.A.) isimli şahısların olduğu, hırsızlığı gerçekleştirdikleri olay yerine gittikleri taksi şoförü (M.A.) ile anlaşarak çalınan malzemeleri taşıdıkları ve bir kısmının taksi durağının arkasında saklandığı tespit edildi.

        Belirlenen adreslere yapılan operasyon sonucunda yakalanan 3 şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

ETİKET

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)