Genç Erkekler "Gençlik Hareketlilik Kampı"nda Buluştu!

0

 


Genç Erkekler "Gençlik Hareketlilik Kampı"nda Buluştu!

Sivil Yaşam Derneği ve Mersin Valiliği AB Dış İlişkiler Bürosu işbirliğiyle, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenen "Gençlik Hareketlilik Kampı" büyük bir başarıyla tamamlandı!

Kamp Tarihleri: 10-13 Mayıs 2024 Kamp Yeri: Mersin Akkum Kampı

Bu özel etkinliğe, eğitmenler Kubilay Anıl Biçer, Hakan Ekinci, Neşe Tek, Elçin Binici, Furkan Ekinci, Yekta Şahin ve Egemen Özel'in rehberliğinde 78 erkek gönüllü katıldı. Katılımcılar, Erasmus+ Fırsatları, AB projelerine başvuru süreçleri ve etkileyici motivasyon mektupları yazma konusunda değerli bilgiler edindiler. Bunun yanı sıra gençlerin Erasmus fırsatları hakkında bilgilendirilmesinin yanı sıra, projelere nasıl başvurulur, CV nasıl yazılır, dijital araçlar nasıl kullanılır anlatıldı.

Dört gün boyunca süren kampta, katılımcılar hem teorik bilgiler öğrendi hem de pratik uygulamalarla bu bilgileri pekiştirme fırsatı buldu. Kamp, genç erkeklerin kişisel gelişimlerine ve uluslararası projelere katılım kapasitelerinin artırılmasına önemli katkılar sağladı.

Bu unutulmaz etkinlik, katılımcıların yeni arkadaşlıklar kurduğu, bilgi ve deneyimlerini paylaştığı ve geleceğe dair umutlarını tazelediği bir platform oldu. Katılımcılar, eğitmenlerin rehberliğinde önemli kazanımlar elde ederek kamptan ayrıldı.

Sivil Yaşam Derneği Mersin Valiliği AB Dış İlişkiler Bürosu Gençlik ve Spor Bakanlığı

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)