TARSUS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ANTEPLİOĞLU, GÖREVE BAŞLAMA MESAJI YAYINLADI

0


Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu,  göreve başlama mesajı yayınladı. 


Anteplioğlu'nun yayınladığı mesaj şöyle:

 "Değerli Eğitim Ailem, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler, Geçmişten günümüze birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapmış, medeniyetin beşiği; hoşgörünün, kardeşliğin, kültürel zenginliğin kadim Şehir Tarsus’a hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış olmanın mutluluğunu ve heyecanını sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyorum. Bu önemli görevi üstlenirken, ilçemizin eğitim seviyesini daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağımızı belirtmek isterim. Çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına şahsıma böylesine onurlu bir görevi layık gören herkese şükranlarımı arz ediyorum.

 

Eğitim, bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Bu bilinçle, ilçemizdeki tüm okullarımızda daha kaliteli ve çağdaş bir eğitim ortamı oluşturmak için değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle güçlü bir ekip ruhuyla çalışacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak en önemli hedefimiz olacaktır. Tarsus’un dinamik, tecrübeli eğitim kadrosu; potansiyeli yüksek öğrencileri ve eğitime her alanda destek olan veli yapısıyla bunu başaracağımıza güvenim tamdır.

 

Görev sürem boyunca, eğitimde başarıyı artırmak, öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak ve ilçemizi eğitimde örnek bir konuma getirmek için tüm gayretimle çalışacağım. Bu süreçte iletişime, ekip ruhuna, projeci bakış açısına, sorunlara reaktif değil proaktif çözümler üretmeye önem vererek bütün paydaşlarımızın desteği ve iş birliği içinde güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum.

 

Tarsus’un eğitimine katkı sunan benden önceki İlçe Millî Eğitim Müdürlerimiz başta olmak üzere tüm yönetici, öğretmen, eğitim çalışanı ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Üzerimizdeki bu vazifenin hassasiyetinin ve bizlere yüklediği sorumluluğun bilinciyle, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için bütün gücümüzle mücadele ederek, iş birliği ve eşgüdüm içerisinde;

 

Hep birlikte, daha güzel bir gelecek için çalışacağımıza olan inancımla, saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

 

 

                                                                                          Mustafa ANTEPLİOĞLU

                                                                                  

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)