Aldemir: İlçe Kongrelerimiz 12 Ekim’de Başlıyor

0

 


Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, ilçe kongrelerinin 12 Ekim’de başlayacağını belirterek, “ AK Parti Mersin Teşkilatı olarak 8.Olağan kongre sürecimiz, 12 Ekim’de Toroslar ve Akdeniz İlçe Teşkilatlarımızla başlayacaktır. Kongrelerimizi, partimize ve davamıza yakışır bir şekilde, düğün havasında ve demokrasi şöleninde gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

12 Ekim’de Toroslar ve Akdeniz İlçe Teşkilatlarıyla kongre sürecine başlayacaklarını ifade eden AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, “Görev süreleri içerisinde tüm ilçe başkanlarımızın ve ekibinin fedakar ve özverili çalışmalar yaptığına şahit olduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Birlik ve beraberliğimiz dava arkadaşlığımız ilk günkü aşkla devam edecektir. Şimdiye kadar fedakârca partimize ve davamıza hizmet eden tüm başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“Demokrasi Şölenine Bekliyoruz”

 

Mersinlileri, Demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşecek olan kongrelere davet eden Aldemir, “ Demokrasi şölenimiz, 12 Ekim’de Toroslar – Akdeniz ilçe teşkilatımız ile başlatıp, diğer İlçe kongrelerimiz ise planlanan kongre takvimine göre yapılacaktır. Tüm ilçe Kongrelerimizi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirerek; partimize, davamıza ve asıl iradenin tecelli ettiği aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta emeği geçen tüm dava ve yol arkadaşlarımıza minnet duyuyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta emeği geçen tüm dava ve yol arkadaşlarımıza minnet duyuyoruz. Mersinli hemşehrilerimizi kongrelerimize davet ediyor, demokrasi şölenine tanıklık etmeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.

.

ETİKET

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)